Projecten

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen software waarbij de eisen en wensen van zowel de klant als de eindgebruikers centraal staan. Zo ontstaat doeltreffende software die met u mee kan groeien.

Software moet toegankelijk en aanpasbaar zijn, maar het moet vooral doen wat ervan verwacht wordt. Software dient mee te werken en niet tegen te werken. Dit kan het beste bereikt worden door weboplossingen op maat te maken met veel oog op de doelgroep. Deze uitdaging, het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke webapplicaties en websites, is een ware passie van ons.

Waarom webapplicaties?

Webapplicaties bieden een aantal grote voordelen ten opzichte van traditionele programma's. Door software te schrijven als webapplicatie kan elke computer of ander apparaat met internettoegang gebruik maken van de software. Hiervoor hoeft niets geïnstalleerd te worden.

Daarnaast is webtechnologie gemaakt om frequent aangepast te worden. Dat betekent dat wijzigingen snel en kostenefficiënt doorgevoerd kunnen worden. Als derde, maar zeker niet als laatste voordeel, kan genoemd worden dat er relatief veel programmeurs zijn die webapplicaties kunnen maken. Hierdoor bent u voor de software nooit afhankelijk van één partij en kunt u desgewenst de verdere ontwikkeling zelf voor uw rekening nemen of een andere partij daarvoor inschakelen.

Portfolio »