Verhuizen naar rimotecloud.com

Na de verhuizing van CROW (193.189.149.218) naar CAT (rimotecloud.com, 77.74.54.26) zijn er aantal zaken waar u rekening mee moet houden:

• Inloggen op DirectAdmin? Dat doet u vanaf nu via http://rimotecloud.com/da (da.rimotecloud.com werkt overigens ook).
  • Webmail kunt u benaderen via http://rimotecloud.com/webmail
  • Verander uw inkomende mailserver (IMAP/POP) naar mail.rimotecloud.com. Voor IMAP gebruikt u poort 143 (alternatief 993) en voor POP poort 110 (alternatief 995). Voor Outlook gebruikt u TLS en voor Mozilla Thunderbird, STARTTLS.
  • Gebruik voor de uitgaande mailserver (SMTP) ook mail.rimotecloud.com. Voor Outlook gebruikt u poort 587 met TLS. Voor Mozilla Thunderbird gebruikt u poort 465 met SSL/TLS.
  • Het veiligst kunt u gebruik maken van FTP door "ftps://rimotecloud.com" in te vullen onder "server" in uw ftp-client. Accepteer het certificaat als u een waarschuwing krijgt (dit ligt aan FileZilla). Indien u problemen ondervindt, wees er zeker van dat u "implicit SSL" gebruikt.