Blijf op de hoogte

Het is voor u of uw webontwikkelaar erg belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen omtrent de software waarvan u gebruik maakt. Dit om te voorkomen dat u veiligheidsrisico's loopt. Daarnaast is het van belang dat u weet waar u informatie vandaan kunt halen als er onverwachte storingen zijn in onze dienstverlening.

Twitter
Algemene informatie, interessant nieuws en eventuele acties en aanbiedingen kunt u vinden op onze algemene Twitter-feed.

Onderhoud en storingen
U wordt altijd per mail op de hoogte gebracht aangaande gepland onderhoud. Bij serieuze storingen wordt u ook per mail geïnformeerd. Als uw of onze mailsystemen het echter tijdelijk niet doen kunt u gebruik maken van onze Service and Security Twitter-feed. Wij raden dan ook aan dat iedere klant deze feed volgt.

Software updates
Het uitkomen van veiligheidsgerelateerde softwareupdates van onderstaande softwareprojecten houden wij nauwlettend in de gaten. De belangrijkste informatie bundelen wij op onze Service and Security Twitter-feed. Het belangrijkste nieuws wordt zo snel mogelijk geplaatst.

Let op! U en uw webontwikkelaar zijn zelf verantwoordelijk voor de updates op uw website. Wij raden u dan ook aan om alsnog zelf lid te worden van de relevante feeds/mailinglists die hieronder vermeld staan. Mocht u tegen problemen aanlopen bij het toepassen van software updates, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Softwareprojecten die wij voor u bijhouden

OS

CMS