Hoe lang duurt het voordat mijn VPS actief is?

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen en verwerkt zal uw VPS-pakket samen met uw eerste virtuele server binnen enkele minuten worden opgeleverd. U ontvangt dan een welkomst-mail met uw inloggegevens en een SMS met een deel van uw root wachtwoord.

Indien u ervoor kiest in onze webshop met iDEAL te betalen wordt uw VPS-pakket opgeleverd direct nadat u de iDEAL-transactie heeft afgerond. Als u kiest voor handmatige overboeking kan het enkele werkdagen duren voordat uw betaling is verwerkt.