Welk template moet ik kiezen?

De template bepaalt op welke manier uw VPS wordt ingesteld. Het kan gaan om een kale installatie van enkel de Linux distributie die u gekozen heeft, een zogeheten minimale versie ervan of een verdergaande configuratie waarbij al gelijk bepaalde software gepreïnstalleerd is.

Zo bieden wij bijvoorbeeld zowel een "gewone" als een minimale template van de nieuwste versie van Debian aan, evenals een zogeheten "LAMP"-template. LAMP staat voor Linux + Apache + MySQL + PHP, oftewel u krijgt gelijk een werkende webserver compleet met functionele database en de scripttaal PHP gepreïnstalleerd.