Moodle hosting

Veilige en betrouwbare Moodle omgevingen

Sinds 2018 is Rimote met Lesterhuis Training & Consultancy een samenwerking aangegaan inzake het leveren van Moodle services. Samen bieden we de klant een totaal-oplossing:

  • advies
  • installatie en configuratie (inclusief Moodle migraties)
  • functioneel beheer
  • server beheer en onderhoud
  • monitoring

Over Lesterhuis Training & Consultancy
LT&C heeft een dijk aan ervaring met Moodle. Tevens is LT&C goed verbonden met de community van ontwikkelaars. Hierdoor is geen vraag te moeilijk en kan overal een oplossing voor gevonden worden.

De werkzaamheden van LT&C liggen vaak op het functionele vlak. Zo wordt u geholpen met het efficiënt inzetten van Moodle door middel van het gebruik van de juiste modules en technieken. Het belangrijkste is immers dat uw cursisten gemakkelijk en snel kennis kunnen vergaren in uw leeromgeving. Ook bij problemen van technische aard weet LT&C u altijd uitstekend van dienst te zijn.

Rimote houdt de servers nauwlettend in de gaten zodat deze altijd goed presteren. Ook zorgen wij voor het updaten van het OS en de middleware en faciliteren wij LT&C in het veilig upgraden (al dan niet middels testomgevingen).

De samenwerking is erg prettig omdat Lesterhuis Training & Consultancy net als Rimote voor niets minder dan top kwaliteit gaat. Door de werkzaamheden zo goed mogelijk vast te leggen en indien mogelijk te automatiseren kunnen wij tegen scherpe tarieven een hoge kwaliteit bieden. 

Ook interesse in een professionaliseringsslag?

Neem gerust contact op met Gemma Lesterhuis. Zij zal u te woord staan en uw situatie analyseren en de mogelijke opties met u bespreken. 

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen