Websites en

webapplicaties

Echte full-service webprojecten

Simpele websites, ingewikkelde applicaties, zoekmachine-optimalisatie en marketing.
Van onderzoek tot realisatie en uiteindelijk nazorg. Samen met ons team kunnen we bijna alles.

projecten

jaar ervaring

teamleden

Webdesign

Bij Rimote bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij websites, landingspagina’s en nieuwsbrieven. Daarbij staan de eisen en wensen van de klant en de eindgebruikers centraal. Zo ontstaan doeltreffende webproducten die met u mee kunnen groeien.

Ook na de lancering staan wij u bij; we helpen u met het analyseren van bijvoorbeeld Google Analytics en kunnen u met zoekmachine optimalisatie (SEO) van dienst zijn. Zo weet u dat u het juiste publiek bereikt en dat uw website goed converteert.

Door middel van zoekmachine advertenties (SEA) kunnen we uw bedrijf nog meer in de spotlight zetten. Ook het uitwerken en uitvoeren van marketing/social-mediastrategiën en content-creatie behoort bij Rimote tot de mogelijkheden.

Webapplicaties

Software moet gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel zijn. Dit bereiken we voor u door extra veel rekening te houden met het proces en de doelgroep. Hiervoor is het goed uitwerken en onderbouwen van een concept een absolute must. Goed uitgevoerd, garandeert het een succesvol product.

Waarom een webapplicatie? Als het om automatisering gaat, is er niets fijner dan een webapplicatie; elke apparaat met internettoegang en een browser kan gebruik maken van de software zonder deze eerst te hoeven installeren. Dit scheelt enorm in kosten en biedt enorme flexibiliteit.

Daarnaast is webtechnologie gemaakt om vaak aangepast te worden. Wijzigingen zijn snel en kostenefficiënt door te voeren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Gemeente Groningen Here & Now

Here & Now is een persoonlijke agenda voor culturele, netwerk- en sportevenementen in Noord-Nederland. Naast een ruim overzicht van alles wat er te doen is levert Here & Now ook aanbevelingen gebaseerd op persoonlijke voorkeuren, genres en zelfs internationale connecties.

Tele2 Nederland E-learning platform

Deze applicatie helpt Tele2 om winkelpersoneel te trainen.

VPRO 3voor12

Voor de lokaalafdelingen van 3voor12, de pop-portal van de publieke omroep VPRO, ontwikkelde Rimote een redactie- managementtool, waarmee de lokale afdelingen de activiteiten van haar redacties kunnen begeleiden.

Fonky Sales

Een op maat gemaakt personeelsmanagement-systeem: Mijn Fonky Sales. Hiermee kan Fonky Sales voor meerdere vestigingen campagnes, teams en shifts indelen en order-, loon- en personeelsadministratie ondersteunen.

Blue Skies Festival

Blue Skies Festival is een stichting zonder winstoogmerk die zich richt op de ontwikkeling naar een duurzame wereld.

Royal FloraHolland Intranet / Community

Een sociaal platform waarmee duizenden leden en werknemers communiceren.

De Vergadermeester

Een prachtige vergaderlocatie in Drenthe die inspireert en aanzet tot verandering.

Full-service IT

  • websites, webapplicaties en mobiele apps
  • domeinnamen, cloud hosting en server clusters
  • fotografie, vormgeving en illustraties
  • conceptontwikkeling
  • hardware-advies en ontwikkeling op maat
  • IT-beveiliging en juridisch advies

SCRUM

Het resultaat van onze aanpak volgens Scrum is dat we altijd consequent en betrouwbaar kunnen leveren. Dit zorgt voor een uitstekende Return On Investment. Zelfs wanneer we daarvoor cutting edge technologie moeten inzetten. Sinds wij Scrum hebben ontdekt, zijn we het nooit meer anders gaan doen.

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen