SSL certificaten

Wij verzorgen een snelle afhandeling zodat u in een paar minuten een beveiligde site hebt!

~

Zichtbaar beveiligd

Straalt vertrouwen uit. (krijgen vertrouwen in de veiligheid). Zonder certificaten kun je een waarschuwing krijgen, en veel klanten schrikken en haken websitebezoekers af. Met een SSL certificaat laat je zien dat je (de veiligheid en privacy van je) klanten serieus neemt.

Bescherming belangrijk in deze tijd

Steeds meer virussen en hacking. Steeds belangrijker om gegevens klanten te beschermen in de groeiende online handel.

Veilige verbinding

Versleutelt de verbinding zodat (bv betaal en inlog) beschermd worden verstuurd. Door de encryptie van een SSL certificaat kunnen de gegevens alleen gelezen worden voor wie ze bestemd zijn.

z

Google houdt van SSL

Websites met SSL certificaten staan (wat) hoger in de zoek lijst van google! Hiermee stimuleert google beveilidge websites. Nu is het een licht voordeel maar in de toekomst will google het zwaarder laten wegen.

Kies hier uw gewenste optie

Multidomein

Meerdere domeinnaam in één certificaat
35/Jaar
  • Bijvoorbeeld:
  • intranet.domeinA.nl
  • webmail.domeinB.nl
  • www.domein.nl
  • domein.nl

Wildcard

Hoofddomeinnaam en ALLE subdomeinnamen
95/Jaar
  • Bijvoorbeeld:
  • *.domein.nl

Het verschil tussen validatie 

Het verschil is tussen SSL certificaten met domein validatie, organisatie validatie of uitgebreide validatie (elke stap net tikje duurder). Kortweg gezegd zie je alleen bij uitgebreide validatie ook de bedrijfsnaam in de adresbalk, zo: 

Bij organisatie validatie dus niet, maar als men het certificaat “bekijkt” (dat kan door op het slotje te klikken), dan kan je alsnog zien wat de bedrijfsnaam is. Draait allemaal om (meer) vertrouwen wekken.

Een andere reden om voor organisatie- of uitgebreide validatie te kiezen is omdat het proces waarmee gecontroleerd bent of jij wel bent wie jij zegt dat je bent strenger is. Moet je es voorstellen wat er kan gebeuren als Gekke Hacker Henkie kan doen alsof hij Rimote is en een SSL-certificaat kan bestellen namens ons, en die dan installeren op zijn eigen webserver. Mensen komen dan op zijn site uit, denken dat het Rimote’s website is en geven dan bijvoorbeeld zonder twijfel hun creditcard gegevens of wachtwoord. Om dat te voorkomen wordt dus bij het uitgeven van een certificaat altijd gecontroleerd of je daadwerkelijk de domeinnaam in beheer hebt, oftewel of die echt van jou is. En die checks worden dus steeds uitgebreider bij duurdere certificaten (je moet bijv. meewerken aan een telefonische controle of ze checken je na bij de Kamer van Koophandel), en dan “belonen” ze je dus met mogelijkheid om uitgebreid te profileren met dat toffe bedrijfsnaam dingetje in de adresbalk.

Wat klanten over ons zeggen

“Wij zijn nu bijna 5 jaar klant van Rimote en hebben hier geen dag spijt van gehad.

Goede en persoonlijke service en prima prijs-kwaliteit verhouding. Wij nemen zowel shared als private cloud VPS diensten af, beide zonder problemen. Op naar nog 5 jaar!”

Erik

4UMedia

“Jullie zijn scherp geprijsd, drie websites onder één pakket bundelen was een voordeel; flexibel en relaxed.

Erg behulpzaam en dat vind ik erg fijn. Ik kan zelf aan de knoppen, maar ontzorgt worden waar nodig.”

Tom Steffens

Fitgaaf

“We hebben enige tijd geleden er voor gekozen om onze websites en die van onze klanten allemaal onder te brengen bij één partij; Rimote. Erg overzichtelijk en mocht er iets aan de hand zijn, is Rimote 24/7 telefonisch bereikbaar.

Het fijne aan Rimote is het persoonlijke contact (korte lijntjes), eerlijke prijzen en goede resellermogelijkheden.”

Melvin Rijpkema

Rype Company

Volg ons ook op social media

Meer weten of gewoon eens langs komen?

Bel of mail ons voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen