Team Rimote

Samen staan we sterk

Ons team bestaat uit allerhande disciplines en samenwerkingsverbanden. We vinden het belangrijk dat freelancers ook buiten ons om veel andere projecten ervaren. Zo zorgen zij voor een frisse wind in de organisatie. De solide basis die onze werknemers bieden aan de klanten is net zo goed onmisbaar.

Ennio

Ennio

Mede-eigenaar / oprichter

Samen met Richard mede-eigenaar en oprichter van Rimote. Inmiddels is hij al 20 jaar programmeur met als specialisatie automatiseren van bedrijfsprocessen. Hij stuurt onze technische teams aan en staat garant voor de kwaliteit.

Richard

Richard

Mede-eigenaar / oprichter

Samen met Ennio mede-eigenaar en oprichter van Rimote. Richard regelt klantcontact, maakt concepten, managed projecten en werkt veel met servers en IT-infrastructuur. 

Eelko

Eelko

Hosting

Eelko heeft 12 jaar lang als consultant in de IT-banking gewerkt en weet als geen ander hoe processen gecreëerd worden. Door zijn jaren lange ervaring met het automatisch inventariseren van de infrastructuur, neemt Eelko binnen Rimote de taak op zich als hoofd-hosting. En helpt ons op gebied van de techniek achter de hosting.
Maikel

Maikel

Software Architect

Maikel is een waar genie. Hij ontwikkelde zijn eigen framework, heeft meerdere open source libraries uitgebracht en is nu bezig met zijn eigen programmeertaal. Als iets moeilijk, nieuw of uitdagend is, weten we Maikel altijd snel te vinden.

René

René

Backend Developer

René is freelance application developer bij Rimote. Daarnaast maakt hij korte film producties en documentaires. René schrikt ook niet van front-end en marketing.

Jan Nico

Jan Nico

Front-end Developer

Als er iemand is die mooie converterende websites kan maken, is het Jan Nico wel. Heer en meester in CSS en weet dit subtiel toe te passen. Ook zoekmachine optimalisatie is één van de specialiteiten van Jan Nico.

Maurine

Maurine

Front-end developer

Maurine studeert Game Design aan de Hanzehogeschool in Groningen. Voor Rimote is zij bezig om ons eigen klanten-portaal mobielvriendelijk te maken. Daarnaast helpt zij waar kan met haar PHP-, CSS- en HTML-skills.

Jasper (dr. ir.)

Jasper (dr. ir.)

Python en PHP Programmeur

Oorspronkelijk uit de electronica-sector maar via universitair wetenschappelijk onderzoek toch bij IT terecht gekomen. Analytisch zeer vaardig en gestructureerd. Staat open voor nieuwe technieken en pakt alles op.

Ingrid

Ingrid

Content Ontwikkelaar

Schrijven en redigeren van teksten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het combineren van inhoud, taal en vorm. Goede content gaat niet alleen over de juiste inhoud.

Sipke

Sipke

Full stack developer

Al 25 jaar is Sipke een ware Linux-goeroe. Daarnaast programmeert hij in C en heeft hij veel ervaring met verschillende databases en SQL met focus op medische data.

Tirso

Tirso

Systeembeheerder

Onze manus van alles. Computer problemen? Installatie van grote aantallen tablets of het regelen van SSL certificaat-verlengingen? Je kunt het allemaal aan Tirso overlaten.

Tycho

Tycho

Junior Developer

Gespecialiseerd in PHP en BASH, maar eigenlijk doet hij medisch onderzoek. We hebben zelden gewerkt met zo een gestructureerd persoon als Tycho die ook nog eens top communiceert. Veel dingen die hij jaren geleden gemaakt heeft worden nog steeds gebruikt. We zijn altijd blij als hij weer tijd voor ons of een klant vrijmaakt.

Roban

Roban

Appmaker

Roban maakt graag apps, daarnaast is hij ook inzetbaar voor andere opdrachten. Hij heeft oog voor het geheel en dat maakt hem tot een hele waardevolle full-stack developer.

Hannu

Hannu

Full Stack Developer

Sinds het prille begin er bij. Als deze man iets wil maken, dan doet hij het ook. Doorzettingsvermogen en het talent om met een mix van cutting edge technologiën te werken. Ook is hij ons toeziend oog op de Finse markt waardoor wij af en toe zeer interessante projecten met hem doen.

Jelmer

Jelmer

Software Engineer

Werkzaam als backend programmeur. Als iets snel en zonder poespas moet! Stiekem vindt hij Python/Django leuker dan PHP (waar Rimote meestal mee werkt). Maar dat nemen we hem niet kwalijk.

Rutger P.

Rutger P.

Vormgever Fotograaf

Iemand met een gevoel voor detail wat je niet snel weer zult vinden. Zijn fotografie is werkelijk uniek en spat van je scherm, doek of glasplaat. Belichting en nabewerking is zijn specialiteit. Maakt grote stappen internationaal. Wil je écht iets moois en unieks? Rutger maakt de investering meer dan waard!

Jessica

Jessica

Illustrator

Luistert altijd enorm goed en kan zich inleven in de klant. Kan haar stijl aanpassen aan de situatie en zorgt er voor dat de boodschap duidelijk over komt. Maar is ook zeker niet te schuw om zelf met complete ideeën te komen. Ze heeft ware passie voor haar vak.

Eva

Eva

Illustrator

In het huidige oerwoud van media dat wij dagelijks doorkruisen, zijn het illustraties die ons de weg wijzen. Eva maakt zulke illustraties. En dan het liefst met een knipoog. Illustraties voor (e-) boeken, apps of (digitale) tijdschriften. Maar dat niet alleen: haar werk is geschikt voor alle typen media en past goed in animaties en videoproducties.

Jeroen

Jeroen

3D-ontwerper & game-artist

Een ontzettend leuke en getalenteerde game-artist en 3D-ontwerper. De combinatie van energie en rust is een goede toevoeging voor elk team. Daadkracht en de moed om te veranderen zorgt voor creatieve eindresultaten waardoor de klant opvalt binnen de chaos van producten en diensten.

Rutger D.

Rutger D.

Apple Support & Systeembeheer

In 2004 gekozen voor de Mac. Sindsdien heeft hij veel ervaring opgedaan in het werken met Apple producten en de technische aspecten daarvan.

Van probleemoplossing tot het gebruik en beheer in zakelijke omgevingen in combinatie met Windows of andere UNIX systemen.

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen