E-mailadres aanmaken

Als u gebruik maakt van shared webhosting of een VPS met DirectAdmin, kunt u gemakkelijk e-mailadressen aanmaken.

In DirectAdmin een e-mailacount aanmaken

Log in op DirectAdmin en kies indien nodig de juiste domeinnaam. Klik vervolgens op "E-mail Accounts".

U kunt nu een e-mailadres aanmaken door bovenaan de pagina op "Create mail account" te klikken.

U kunt uw gewenste e-mailadres invoeren en een wachtwoord kiezen of een wachtwoord laten genereren. Tevens kunt u opgeven hoeveel Megabytes van uw hostingpakket de inbox van het e-mailadres maximaal mag verbruiken. Klik vervolgens op "Create" om uw e-mailaccount aan te maken.

Let op: ga voorzichtig om met uw wachtwoord. U bent nu klaar en kunt uw e-mailclient instellen en gebruiken om e-mails te versturen en te ontvangen. Als u gelijk uw e-mailadres wilt gebruiken zonder iets te hoeven in te stellen kunt u ook inloggen op rimote.nl/webmail.