Blijf up-to-date en op de hoogte

Het is voor u of uw webontwikkelaar erg belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen omtrent de software waarvan u gebruik maakt. Dit om te voorkomen dat u veiligheidsrisico’s loopt. Daarnaast is het van belang dat u weet waar u informatie vandaan kunt halen als er onverwachte storingen zijn in onze dienstverlening.

Twitter

Algemene informatie, interessant nieuws en eventuele acties en aanbiedingen kunt u vinden op onze algemene Twitter-feed.

Onderhoud en storingen

U wordt altijd per mail op de hoogte gebracht aangaande gepland onderhoud. Bij serieuze storingen wordt u ook per mail geïnformeerd. Als uw of onze mailsystemen het echter tijdelijk niet doen kunt u gebruik maken van onze Service and Security Twitter-feed. Wij raden dan ook aan dat iedere klant deze feed volgt.

Software updates

Het uitkomen van veiligheidsgerelateerde softwareupdates van onderstaande softwareprojecten houden wij nauwlettend in de gaten. De belangrijkste informatie bundelen wij op onze Service and Security Twitter-feed. Het belangrijkste nieuws wordt zo snel mogelijk geplaatst.

Let op! U en uw webontwikkelaar zijn zelf verantwoordelijk voor de updates op uw website. Wij raden u dan ook aan om alsnog zelf lid te worden van de relevante feeds/mailinglists die hieronder vermeld staan. Mocht u tegen problemen aanlopen bij het toepassen van software updates, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen