Worden mijn abonnementen automatisch verlengd?

Als particulier heeft u recht op een abonnement dat niet stilzwijgend wordt verlengd. Wij denken dat u als klant niet zit te wachten op een website of domeinnaam die offline gaat. Uw abonnementen worden daarom automatisch door ons verlengd, maar u kunt alsnog makkelijk opzeggen.

U kunt onze VPS- en hostingpakketten te allen tijde opzeggen, hiervoor geldt geen contracttermijn. Indien u vooruit heeft betaald, krijgt u uw geld terug voor de maanden waarin u geen gebruik heeft gemaakt van onze diensten.

Een domeinnaam kunt u bij ons opzeggen na de eerste contractperiode van 1 of 2 jaar (afhankelijk van de domeinnaam-extensie). Wij hanteren dan een opzegtermijn van een maand.

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen