Wat kan ik met een geparkeerde domeinnaam?

Wanneer u een domeinnaam parkeert wordt deze geregistreerd en/of verhuisd. Hij wordt echter nog niet gekoppeld aan een shared hosting-account of een Virtual Private Server (VPS). Dit betekent dat de domeinnaam wel op uw naam wordt vastgelegd, maar nog niet wordt gebruikt voor bijvoorbeeld een website of een e-mailaccount.

U kunt te allen tijde besluiten een geparkeerde domeinnaam alsnog te gaan gebruiken. Als u in de Rimote Webshop een shared hostingpakket bestelt, kunt u op dat moment de desbetreffende domeinnaam kiezen om te koppelen aan uw hostingpakket.

Indien u reeds een shared hostingpakket heeft kunt u in de toekomst via Mijn Rimote een geparkeerde domeinnaam koppelen aan dit hostingpakket. Totdat dit zover is kunt u uiteraard contact met ons opnemen en maken wij het voor direct in orde.

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen