Anoniem een domeinnaam registreren

Rimote biedt niet de mogelijkheid om anoniem domeinnamen te registreren. Bij sommige domeinnaam-aanbieders kun je ogenschijnlijk wel anoniem een domeinnaam registreren. Dit staat echter haaks op internationale regelgeving en het aantonen van jouw eigendom kan erg lastig zijn.

Let goed op bij domeinnaam-aanbieders die dit wel doen. Wanneer je bij een domeinnaam-aanbieder anoniem een domeinnaam registreren kan, wordt de domeinnaam doorgaans op naam van de betreffende aanbieder gezet. Strikt genomen zijn zij dan eigenaar van deze domeinnaam. Hierdoor kan het erg lastig zijn om tegenover derden aan te tonen dat je de eigenaar van die domeinnaam bent.

Per domeinnaam-extensie is er een register waarin alle domeinnamen worden bijgehouden, evenals wie daarvan de eigenaren zijn. In beginsel worden registrars of domeinnaam-aanbieders verplicht van al hun klanten (die domeinnamen registreren) persoonlijke gegevens op te slaan in de zogeten WHOIS-database.

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen