Correct gebruik maken van uw mailbox

E-mail is niet iets dat u met iedereen wilt delen. Tevens wilt u geen belangrijke e-mails kwijtraken. Hieronder vindt u enkele tips om veilig met uw e-mail om te gaan.

Ga zorgvuldig om met uw wachtwoord

Geef uw wachtwoord niet zomaar door aan anderen. Als u het wachtwoord moet opschrijven, bewaar het dan op een veilige plek. Let tevens op waar u uw wachtwoord intypt. Onveilige computers kunnen uw wachtwoord ongewenst opslaan.

 

Geen belangrijke gegevens bewaren

Het is nooit volledig uit te sluiten dat iemand uw wachtwoord achterhaalt of anderszins toegang krijgt tot uw e-mailaccount. Zorg dat er geen belangrijke gegevens in uw mailbox staan. Belangrijke gegevens horen op een veilige offline locatie.

Archiveren

Als uw oude e-mailcorrespondentie belangrijk is voor uw organisatie, zorg dan dat u periodiek backups maakt en deze zorgvuldig bewaart. De gebackupte correspondentie kunt u dan veilig verwijderen uit uw account.

Meer informatie

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen