Via Gmail uw mails

ontvangen en versturen

Snelle tip: Bekijk de hulp pagina van Gmail over hoe je Rimote e-mail ophaalt in Gmail.
Als u gebruik maakt van shared webhosting of een VPS met bijvoorbeeld DirectAdmin, kunt u gemakkelijk e-mailadressen aanmaken.

U kunt deze e-mailadressen op verschillende wijzen benaderen. Bijvoorbeeld via een e-mailclient of via webmail-diensten. Voor gebruikers die het liefst corresponderen via webmail van Gmail (en dit graag ook zo willen houden), biedt Gmail de mogelijkheid om e-mailadressen behorend bij andere domeinnamen dan gmail.com te gebruiken. U kunt met deze optie zowel berichten ontvangen als versturen.

U kunt tijdens het instellen kiezen of u de uitgaande server van Gmail of een eigen server wilt gebruiken voor het verzenden van e-mailberichten. Wij raden u aan om de uitgaande server te kiezen die bij uw e-mailaccount hoort (bijv. mail.rimote.com).

Controleer na het instellen altijd of u succesvol berichten kunt versturen en ontvangen.
Gebruik hiervoor bij voorkeur een ander adres dan het Gmail-adres.

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen