DirectAdmin PHP Return-path

Als men mailt met PHP op een DirectAdmin server, is de return-path vaak gelijk aan het systeemaccount-mailadres. Dat betekent dat berichtgeving over bijvoorbeeld verkeerde bezorging (Mail Delivery Failure) vaak op gebruikersnaam@domeinnaam.nl worden vererstuurd. Dit e-mailaldres wordt vaak niet goed bekeken en het is daarom verstandig de return-path te wijzigen naar een adres dat wel vaak wordt gemonitord. Dat kan als volgt in e-mail-scripts worden aangepast:

Het onderdeel -f test@domeinnaamy.nl zorgt voor de juiste return-path. Mocht dit niet werken, probeer dan:

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen