E-mailforwarder instellen in DirectAdmin

Als u gebruik maakt van shared webhosting of een VPS met DirectAdmin, kunt u gemakkelijk e-mail forwarders aanmaken. Een e-mail forwarder is handig als u naar de buitenwereld toe meerdere e-mailadressen aanhoudt maar het liefst alles wilt ontvangen in één e-mailbox. Dat is wel zo overzichtelijk.

Privé e-mailadres afschermen
Ook kunt u een e-mailforwarder gebruiken om uw privé e-mailadres af te schermen. Zo kunt u bijvoorbeeld info@mijnwebsite.nl op de contactpagina van uw website vermelden, en die ‘achter de schermen’ laten doorsturen naar uw privé e-mailadres. Zo houdt u zelf controle over wie u op welk e-mailadres kan bereiken en hoe.

Meerdere e-mailadressen gekoppeld aan één forwarder
Tenslotte kunt u met één e-mailforwarder ook e-mails doorsturen naar meerdere e-mailadressen. Dit is bijvoorbeeld handig als u wilt dat een hele groep mensen bereikbaar is met één e-mailadres. Denk dan bijvoorbeeld aan bestuur@mijnvereniging.nl of administratie@mijnbedrijf.nl.

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen