Domeinnamen verhuizen

Om uw domeinnaam naar Rimote te verhuizen geeft u uw te verhuizen domeinnaam op, met daarbij eventueel een authorisatiecode (token). Deze authorisatiecode kunt u opvragen bij uw huidige domeinnaam-aanbieder. Deze code voorkomt dat iemand anders uw domeinnaam verhuist.

Bij bepaalde domeinnaam-extensies zoals .com en .eu krijgt u als eigenaar van de domeinnaam ook een verzoek om de verhuizing per e-mail te bevestigen.

Indien de autorisatiecode correct is (en de eventuele bevestiging is gegeven) zal de domeinnaam automatisch worden verhuist. Het verhuizen van de domeinnaam kan enkele dagen duren.

Voor het verhuizen van uw hosting kunt u hier kijken.

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen