Wat is Cloud Hosting?

De laatste jaren wordt cloud hosting steeds vaker genoemd. Maar wat cloud hosting precies is, valt niet eenvoudig te benoemen. Wezenlijk verschillende diensten worden onder de noemer cloud hosting aangeboden. Deze grote onduidelijkheid bij zowel aanbieders als afnemers heeft geleid tot veel discussie over wat cloud hosting is.
Ook wij kunnen in dit artikel niet een exacte definitie geven van cloud hosting. Wel kunnen we als ervaren hoster en webontwikkelaar een groot deel van de onduidelijkheid wegnemen door onze visie uiteen te zetten. Niet iedereen zal het eens zijn met de stellingen die gemaakt worden in dit artikel. Wij hopen echter een bijdrage te leveren aan de discussie met als doel de term cloud hosting bruikbaarder te maken.

Mijn Rimote

Bent u al klant van Rimote? U kunt dan inloggen in Mijn Rimote. Hier kunt u o.a. alle informatie over uw abonnementen bekijken, facturen inzien en betalingen doen. Tevens kunt u heel makkelijk via Mijn Rimote ons een vraag stellen.

Wie is Rimote

Rimote is een full-service internetbureau uit Groningen met een groot team aan internet professionals, opgericht in 2005. Zoekt u een ervaren ICT-partij om uw idee voor een website of webapplicatie uit te voeren? U kunt altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar!

Uw domeinnaam nog vrij?

Volg ons ook op social media

Meer weten of eens langs komen?

Bel of mail voor een afspraak

Bezoekadres

Rimote
Herestraat 106
9711 LM Groningen

Telefoon

050 - 763 04 07
(ma-vr 9:00 tot 18:00)

06 - 43 887 949
(24/7 storingsnummer)

Postadres

Rimote
Pioenstraat 194
9713 XX Groningen